Предсједник Републике Српске

Додик: МУП Српске успјешно обавља задатке у борби против свих безбједносних пријетњи

 • 03.04.2024. 14:41

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку, поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске, министру унутрашњих послова Синиши Карану, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима МУП-a Републике Српске.

- Поводом Дана полиције Републике Српске, у име грађана Републике Српске и у своје лично име, вама и свим припадницима МУП-а Републике Српске, желим да честитам дан обиљежавања њихове службе и посвећености - рекао је Додик.

Истакао је да МУП Српске професионалним радом успјешно обавља задатке у борби против свих безбједносних пријетњи, потврђујући да је МУП један од кључних чинилаца и незамјењив дио безбједносног сектора Републике Српске.

- Уједно, његујући дугогодишње традиције и пратећи савремене токове, данас се сврставате у ред врхунски организованих служби безбједности - поручио је Додик.

Навео је да овај датум подсјећа на важност мира и слободе, те сјећање на све оне који су се борили за те вриједности.

- Свим припадницима полиције који су уткали своје животе у темеље Републике Српске одајемо посебно почаст и изражавамо своје дубоко поштовање и захвалност. Желим вам срећан Дан полиције, професионалне успјехе, много личне и породичне среће и да нам се Република Српска развија, да је сви заједно чувамо за будуће генерације - наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.