Predsjednik Republike Srpske

Dodik: MUP Srpske uspješno obavlja zadatke u borbi protiv svih bezbjednosnih prijetnji

  • 03.04.2024. 14:41

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku, povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske, ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske.

- Povodom Dana policije Republike Srpske, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, vama i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske, želim da čestitam dan obilježavanja njihove službe i posvećenosti - rekao je Dodik.

Istakao je da MUP Srpske profesionalnim radom uspješno obavlja zadatke u borbi protiv svih bezbjednosnih prijetnji, potvrđujući da je MUP jedan od ključnih činilaca i nezamjenjiv dio bezbjednosnog sektora Republike Srpske.

- Ujedno, njegujući dugogodišnje tradicije i prateći savremene tokove, danas se svrstavate u red vrhunski organizovanih službi bezbjednosti - poručio je Dodik.

Naveo je da ovaj datum podsjeća na važnost mira i slobode, te sjećanje na sve one koji su se borili za te vrijednosti.

- Svim pripadnicima policije koji su utkali svoje živote u temelje Republike Srpske odajemo posebno počast i izražavamo svoje duboko poštovanje i zahvalnost. Želim vam srećan Dan policije, profesionalne uspjehe, mnogo lične i porodične sreće i da nam se Republika Srpska razvija, da je svi zajedno čuvamo za buduće generacije - navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: