У четвртак

Додик позвао на усвајање извјештаја Комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци

 • Извор: СРНА
 • 14.04.2024. 13:13

Предсједник Републике Српске Милорад Додик позвао је да у четвртак, 18. априла у Народној скупштини Републике Српске буде усвојен извјештај Међународне комисије за Сребреницу, а након тога и на присуство великом митингу српског народа на Тргу Крајине у Бањалуци са којег ће бити поручено да су Срби посвећени својој слободи и одбрани своје будућности.

Додик је у телефонској изјави Срни из Атине навео да ће на том скупу бити указано да су сви они из српског народа који су починили злочине у прошлом рату осуђени и утамничени и да је хајка која се врши над српским народом превршила сваку мјеру.

"Са овог митинга јасно ћемо поручити да не можемо да живимо са муслиманима, односно Бошњацима који нас упорно клевећу и намећу нам одговорност тамо гдје не постоји", поручио је Додик.

Он је напоменуо да Срби морају да буду свјесни ситуације у којој се налази српски народ и Република Српска.

"Стога позивам да у четвртак у Народној скупштини Републике Српске усвојимо заједно извјештај Међународне комисије за Сребреницу, а да се послије подне окупимо на великом народном митингу", нагласио је Додик.

Он је навео да ће митинг који је заказан за 18.00 часова на Тргу крајине бити велики митинг слободарског српског народа који ће поручити да су Срби частан, поштен, историјски народ.

У Бањалуци у четвртак велики народни митинг поводом резолуције о Сребреници

У Бањалуци у четвртак велики народни митинг поводом резолуције о Сребреници


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.