Предсједник СДС-а

Миличевић признао да опозиција има проблеме: Тешко иде договора

 • Извор: СРНА
 • 03.02.2024. 15:42

Предсједник СДС-а Милан Миличевић признао је, говорећи о предстојећим изборима, да опозиционе странке имају проблема у Бањалуци и Бијељини.

Миличевић је рекао да ће опозиционе странке имати договор о заједничком кандидату за начелнике и градоначелнике у више од 90 одсто локалних заједница у Српској, али да тешко иде постизање компромиса када је ријеч о Бањалуци, док у Бијељини постоје проблеми у комуникацији СДС-а и ПДП-а.

"Није добра порука да не идемо са заједничким кандидатом у Бањалуци, али очигледно постоји дубока подијељеност о том питању. СДС покушава да направи договор, али ако то не буде могуће није искључено да СДС иде са својим кандидатом за градоначелника Бањалуке", рекао је Миличевић, саопштено је из СДС-а.


Миљацка промијенила боју - вода постала сива

Миљацка промијенила боју - вода постала сива

Он је навео да се неколико чланова Предсједништва СДС-а, који су недавно у Бијељини имали састанак са (градоначелником) Љубишом Петровићем, сагласило да постоји намјера да Петровић буде кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине, али и ту постоје проблеми.

"Постоје проблеми у комуникацији СДС-а и ПДП-а у Бијељини и незадовољства око споразума који је постојао у предизборном периоду, као што постоји проблеми око споразума у Бањалуци са стране СДС-а са Драшком Станивуковићем. О томе треба разговарати и покушати превазићи", истакао је Миличевић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.