Vlada RS

Ministri danas o obezbjeđivanju energenata za grijanje

 • Izvor: ATV
 • 06.10.2022.09:18

Vlada Republike Srpske razmatraće danas informaciju o potrebnim dodatnim sredstvima za obezbjeđivanje energenata za grijanje.

Pred ministrima će biti i informacija o izdvajanju sredstava za realizaciju aktivnosti utvrđenih Strategijom razvoja kulture Republike Srpske od 2017. do 2022. godine.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o davanju saglasnosti na pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.

Iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću najavljeno je da će nakon sjednice, koja će početi u 10.00 časova, biti objavljeno saopštenje.


Tagovi:
 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.