Član GO SNSD-a,

Šekara: Borenović se još dublje gura u političko blato

 • Izvor: ATV
 • 12.12.2022.16:05

Srđan Šekara, član Glavnog odbora SNSD-a, rekao je da se predsjednik PDP-a Branislav Borenović još dublje gura u političko blato kada kaže da do sada nismo imali situaciju da se na "tajnim lokacijama razgovara o javnim pitanjima".

"Kada formalni predsjednik PDP sa ograničenim rokom trajanja po mjeri mlijeka u tetrapaku kaže da do sada nismo imali situaciju da se na 'tajnim lokacijama razgovara o javnim pitanjima', on se (ne)svjesno dodatno i još dublje gura u političko blato, jer je akter mnogo razgovora na tajnim lokacijama sa stranim mentorima koji se uopšte ne bi trebalo ni da bave javnim pitanjima, a zahvaljujući njemu i njegovoj sviti jesu i previse", izjavio je Šekara.

On je rekao da su on, te članovi njegove stranke Igor Crnadak, Nenad Vuković i jelena Trivić bili inovativni u podrivanju interesa srpskog naroda i Republike Srpske.

"I, da, on, Crnadak, Vuković i bratija, a donedavno i gubitnica Jelena Trivić bili su baš inovativni u podrivanju svega što jeste interes srpskog naroda i Republike Srpske, a taj talenat za kreativnost pokazali su i u izbornoj večeri, ne noći, kada su prije termina svih drugih dnevnika u regionu objavili lažnu pobjedu, računajući da će proizvesti haos i u takvom, svojevrsnom majdanskom ambijentu prigrabiti ono što im narod, svojom slobodnom i demokratskom voljom, nije htio dati", naveo je Šekara na Twitteru.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.