Posvetio je supruzi

Bekamov sin zgrozio novom tetovažom

 • Izvor: Agencije
 • 25.03.2023. 10:10

Sin bivšeg fudbalera Davida Bekama Bruklin Bekam ponovno je šokirao javnost otkrićem nove tetovaže koju je posvetio supruzi Nikoli Pelc Bekam.

Na svojoj desnoj nadlaktici ispod ramena, Bekam je istetovirao Nikolinu glavu i dio tijela dok pozira gledajući sa strane u kameru, a odmah ispod njenog lica nalaze se i stihovi koje mu je pročitala u zavjetima na njihovom vjenčanju prošle godine.

Bruklin je tetovažu pokazao u jednoj emisiji, a iako se tamošnja publika raznježila na njegov novi čin, mnogi širom svijeta rekli su da on pretjeruje jer mu je ovo samo jedna u nizu tetovaža koje joj je već posvetio. Jedna očita koju ima su i njezine oči na vratu ispod kojih se takođe nalazi tekst pisma koje je ona njemu napisala.

“Čovječe, tip ima milione na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici”, “Mami Viktoriji se sigurno svidio crtež”, “Malo je neuredna tetovaža”, ‘Tog tatu umjetnika treba zatvoriti”, “Upravo sam vidjela Bekamovu tetovažu, je li on normalan”, samo su neki od komentara na Tviteru u kojima su zezali Bekama, a jedan se osvrnuo i na jednu drugu tetovažu pa nasmijao korisnike ove društvene mreže.

Inače, Bruklin i Nikola vjenčali su se prošle godine u maju, a raskošno vjenčanje navodno je upropastila Bruklinova majka Viktorija Bekam koja se posvađala s Nikolom uoči samog vjenčanja oko šivanja vjenčanice.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.