Brazilac Sisinjo

Bivši igrač Reala i Rome: Pio sam kafu i tuširao se parfemom da bih prikrio alkohol

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 20.06.2022.09:54

Nekadašnji fudbaler Reala iz Madrida, Brazilac Sisinjo, još jednom je govorio o svojim problemima sa alkoholom koje je imao dok je bio aktivni fudbaler!

Sisinjo je za Real igrao od 2005. do 2007. godine, nastupao je još za Romu, Viljareal i reprezentaciju, a kopačke o klin je okačio 2018. godine. Gostujući na jednoj televiziji u domovini, nekadašnji desni bek je na pitanje da li je pijan trenirao sa "kraljevskim klubom" rekao:

- Jesam! Zatim sam pio kafu da sakrijem zadah i tuširao sam se parfemom. U mojoj profesiji, bilo je lako. Nije mi trebao novac da bih dobio piće u restoranima. Prvi put sam alkohol probao sa 13 godina i više nisam prestajao - prisjetio se Sisinjo i dodao:

- Živio sam na selu, a vikendima smo se sastajali sa prijateljima i izlazili smo na trgove i diskoteke. Zamolio bih odrasle da mi kupe piće koje sam pio tajno zbog roditelja i policije. Alkohol vas okružuje ljudima koji vole taj način života, a oni koji vas zaista vole su izostavljeni. Kada udarite u zid i kada vam kažu da to nije u redu, vi prosto to ne želite da čujete. Imam sina od 15 godina i uvijek mu se izvinjavam.

Sisinjo sada ima 41 godinu i uspio je da se izliječi, a o svojim problemima priča u javnosti kako bi i drugima pomogao. Tako je još pre nekoliko godina šokirao svijet ovim svojim riječima.

- Da sam nastavio sa tim životom, sigurno bih umro. Čak sam i Isusa vidio kad sam jedno veče popio 18 piva i 14 Kaipirinja (vrsta koktela). Kako su stvari postajale gore, tako sam više pio. Nisam više mogao da se zadržim na čaši ili dve. Pušio sam dvije pakle cigara dnevno, od 199. do 2010. godine. Pušio sam uvijek kada sam pio, a pio sam čitav dan.