Mediji

Darko Lazić naručio batinanje muža Ane Sević?

 • Izvor: Agencije
 • 25.03.2023. 09:28

Daniel Nedeljković, suprug Ane Sević, poznati je beogradski biznismen i važi za veoma pristojnog čovjeka. Zbog toga su se svi koji ga poznaju iznenadili kada je prije pet godina brutalno pretučen.

Međutim, ubrzo se otkrilo da je Daniel pretučen zbog Ane, koja je, navodno, Darka varala upravo s njim. A, kao naručilac prebijanja Nedeljkovića označen je Darko Lazić.

“Napadači su biznismena sačekali ispred zgrade u kojoj živi. Kad je izašao iz automobila i krenuo ka stanu, batinaši su potrčali ka njemu i udarili ga pesnicom. Daniel je pao, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju. Biznismen je jaukao i dozivao pomoć, ali bezuspješno”, govorio je tada izvor.

Prema njegovim riječima, nasilnici su poslije iživljavanja imali i poruku za tadašnjeg navodnog ljubavnika, a sada supruga Ane Sević.

“Jedan od napadača prišao je Danielu uhvatio ga za glavu i unio mu se u facu, pa mu navodno rekao: ‘Odsad pazi čiju ženu je*eš’”, priča izvor. 

Batinaši su potom pobjegli, a prebijeni biznismen je iz straha za život odmah pozvao policiju.

No, kako se tada pisalo, Danielove batinaše angažovao je upravo policijski general, i to na Lazićevu molbu. Poslije ovih informacija o ovom događaju više niko nije pisao, pa se ne zna da li je ikada rasvijetljen, jer ni Ana, ni Daniel nikada nisu željeli da govore o ovom incidentu.

Ana Sević i Daniel Nedeljković počeli su da se zabavljaju odmah poslije njenog razvoda od Lazića, ali se poznaju više od deceniju, jer su nekada poslovno sarađivali.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.