Zadruga

Dejan progovorio o prevari djevojke Aleksandre

  • Izvor: Alo
  • 04.12.2022.08:22

Dejan Dragojević, iako nije u Zadruzi 6, ponovo je u žiži javnosti zbog sve bližih odnosa koje njegova djevojka Aleksandra Nikolić ima sa rijaliti cimerima Zvezdanom Slavnićem, ali i s bivšim dečkom Filipom Carem!

Dejan se nekoliko puta i sam oglasio putem društvenih mreža kako bi sa fanovima prokomentarisao aktuelna dešavanja u „bijeloj kući“, njeno ponašanje, flertovanje i ćaskanje sa zadrugarima.

Budući da je obrisao većinu zajedničkih fotografija i emotivnih objava, u medijama su se pojavile tvrdnje da je ovim gestom jasno stavio tačku na jednogodišnju romansu sa Nikolićevom.

- Ne želim da komentarišem ništa vezano za Aleksandru, našu vezu niti za situacije koje se nedjeljama dešavaju. Sve što sam imao rekao sam putem svojih društvenih mreža onoliko koliko smatram da treba. Samo je moja stvar da li sam slobodan ili ne, a ljudi će svakako vjerovati u ono u šta žele da vjeruju. To sam bar odavno naučio, pa se  ne opterećujem uopšte. Ne planiram da se uplićem u afere koje se već neko vrijeme guraju u prvi plan, sve će biti onako kako treba da bude - naveo je Dejan, pa istakao da ne planira da se pridruži svojoj djevojci u šestoj sezoni Zadruge.

Tagovi: