Legendarni pjevač

Elton Džon: Majkl Džekson je bio psihički bolesna i uznemirujuća osoba

  • Извор: Индекс
  • 03.08.2022. 10:04

Legendarni sir Elton Džon nazvao je "kralja popa" Majkl Džeksona "mentalno bolesnom, uznemirujućom osobom" u svojoj autobiografiji Me: Elton John.

Džonova autobiografija prepuna je šokantnih otkrića o njegovom životu u šou biznisu, a u jednom dijelu detaljno opisuje svoje druženje s pokojnom kontroverznom zvijezdom.

"Poznavao sam Majkla otkako je imao 13 ili 14 godina. Bio je jednostavno najslađe dijete koje možete zamisliti. Ali u nekom trenutku u godinama koje su uslijedile počeo se odvajati od svijeta i stvarnosti, kao što je to činio Elvis Prisli", napisao je Džon u autobiografiji, prenosi Yahoo. Elton u knjizi takođe govori i o Džeksonovoj ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

"Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lijekovima na recept punili. Svaki put kad bih ga vidio u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je istinski psihički bolesna, uznemirujuća osoba", napisao je slavni pjevač.

Тагови: