Na dodjeli Zlatnog globusa

Glumica pijana izašla na pozornicu, snimci postali viralni

 • Izvor: Agencije
 • 11.01.2023.20:17

Glumica iz serije "House Of The Dragon" Milly Alcock pojavila se pijana na dodjeli Zlatnog globusa, a njeno ponašanje jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama.

Milly poznata po ulozi Rhaenyre Targaryen, bila je nasmijana od uha do uha dok je imala malih problema s ravnotežom, dok je prošetala do svoje kolegice iz serije Emmi D'Arcy.

Na društvenim su se mrežama odmah proširili komentari koji su dvadesetdvogodišnju glumicu zamolili da nešto pojede, dok je primala nagradu za najbolju televizijsku seriju, a isječci tog trenutka postali su viralni.

"Video Milly Alcock koja se pijana hihoće je u manje od dva sata pogledalo 100 hiljada ljudi", "Milly Alcock je tako pijana, sviđa mi se njezino pojavljivanje na Zlatnim globusima","Neka neko ovoj djevojci donese malo hljeba", "Milly Alcock je pijana kao đavo na pozornici", samo su neki od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Milly se očito odlučila malo opustiti, a snimke i fotografije čak je i sama podijelila na svom profilu na Instagramu bez ikakvog objašnjenja, jednostavno je napisala: "Ummmmm".

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Metar moga sela

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.