Prelijepa i dalje

Kako danas izgleda Rubi iz planetarno popularne serije

  • Izvor: Super žena
  • 18.08.2021.21:23

Postala je planetarno popularna zahvaljujući liku zlobnice Rubi u istoimenoj latinoameričkoj sapunici.

Barbara Mori Očoa (43) je meksička glumica i manekenka, rođena 1978. u Montevideu u Urugvaju. Ima japansko porijeklo, jer joj je djed po ocu Japanac, a majka joj je Urugvajka baskijskog porijekla.

Karijeru je počela kao manakenka, ali je ipak slavu stekla kao glumica u latinoameričkim serijama.

Glumila je u serijama, kao što su "Amores... querer con alevosia", "Amor descarado", ali se ipak proslavila zahvaljujući seriji Rubi iz 2004. godine.

Iako je prošlo 17 godina, Barbara, koja je i baka, i dalje izgleda prelijepo. Ona je kao 38-godišnjakinja postala baba nakon što je njen 18-godišnji sin Sergio dobio kćerku Milu s 30-godišnjom brazilskom pjevačicom Natalijom Subtil.

Barbari je u 30-toj godini dijagnostikovan rak dojke:

"Da, imala sam rak. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se s bolešću, pobijedila sam rak i idem dalje", rekla je za američke medije.

Bila je kratko u braku sa bejzbol igračem Kenetom Sigmanom, a sada je u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rozarom i često dijeli zajedničke slike na Instgramu.

Na osnovu selfija, možemo da zaključimo da glumica njeguje skroz prirodan izgled i bez šminke i na osnovu svog primjera, pokazuje kako žena može lijepo da stari.

Tagovi: