Holivudski glumac

Kevin Spejsi Novu godinu dočekao u zagrebačkom klubu uz Severinine hitove

  • Izvor: jutarnji.hr
  • 02.01.2022.11:45

Holivudski glumac Kevin Spejsi u Zagreb je stigao prije dva dana radi pregovora o novom filmu, a kako hrvatski mediji prenose, Novu godinu je dočekao u jednom od gradskih klubova plešući uz Severinine hitove.

Kako piše Jutarnji.hr, Spejsise u društvu svog menadžera Ivana Lovstejna, reditelja Jakova Sedlara i njegovog sina Dominika, kao i producenta Fraja Juraja Prižmića zabavljao u zagrebačkom klubu "Mint".

Na snimcima i fotografijama objavljenim na zvaničnoj Instagram stranici kluba, glumac se može vidjeti kako se s domaćinima druži u VIP zoni.

Spejsi je bio u dobrom raspoloženju te je uz šampanjac odbrojavao do početka Nove godine, a nakon toga se rasplesao uz Severininu pjesmu Italiana.

O njegovoj posjeti Zagrebu pisao je i britanski Dejli Mejl, koji je istakao kako je ovo pojavljivanje u javnosti rijedak slučaj nakon što je prethodnih godina više puta bio optužen za seksualno zlostavljanje.

Takođe, napomenuli su da ova posjeta dolazi mjesec dana nakon što je otkriveno da će morati platiti 31 milion dolara odštete i advokatskih honorara producentu Netfliksove serije "House of Cards".

Podsjećamo, glumac je u Zagreb stigao na poziv reditelja Jakova Sedlara, a zarad pregovora o novim projektima među kojima je i moguća uloga Franje Tuđmana u predstojećem biografskom filmu.

Oskarovac je u Hrvatskoj bio već dva puta, a u društvu reditelja i njegovog sina će provesti nekoliko dana. Pored Zagreba trebao bi posjetiti i Opatiju.