ATV

Криминална група

Лопови харају естрадом: Српски пјевачи на мети бруталне пљачке

 • 03.10.2023. 17:00

По естрадним круговима све гласније круже приче како су поједине познате личности овог љета биле мета једне криминалне групе која се бави преварама.

Централна фигура ове групе је млађа женска особа која је имала задатак да се приближи богатим људима и естрадним умјетницима и убиједи их да може да им обезбједи лимитиране сатове по повољној цијени.

– Дјевојка је била смјештена у хотелу “Риџент” у Тивту. Представљала се како долази из угледне породице и живи у Лондону гдје има пријатеље који се баве трговином скупих сатова, али и да повољно пребацују велику количину новца у иностранство. Тако је неколицину српских познатих личности “навукла” да јој повјерују и преко ње наруче лимитиране сатове – говори извор и додаје.

– Једна наша истакнута јавна личност јој је на руке дала близу 200.000 евра како би јој набавила сат којег нема на тржишту. Десетак дана након поруџбине, дјевојка је искључила телефон и престала да јој се јавља. Али то није све, након краћег времена на адресу те познате личности упућене су и пријетње да уколико превару пријави полицији угрозиће своју породицу – завршава причу извор, пише Блиц.

Kако се даље сазнаје, хотел “Риџент” у Црној Гори био је база и служио је као оправдање и потврда њене приче да води живот на “високој нози” јер се зна да у истом одсједају искључиво особе са дубоким џепом. Процјењује се да је током љета ова криминална група предвођена млађом женском особом преварила више десетина људи.Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.