Bivša učesnica Zadruge

Miljana Kulić na "velikoj turneji": Puzi, skače, kite je parama

  • Извор: Мондо.рс
  • 25.05.2023. 13:39

Bivša učesnica Zadruge, Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz rijalitija okrenula se društvenim mrežama gdje se redovno uključuje u lajv, a započela je i muzičku karijeru. Nakon šou programa u Hrvatskoj gdje je bosa miješala u miniću, puzala, a publika je bila oduševljena, zakazala je novi nastup.

Rijaliti veteranka, koja se nedavno našla u centru skandala kada je izjavila da ju je dečko Nenad Macanović Bebica navodno tukao, pa potom sve demantovala, zakazala je tezgu u Austriji i to za čak 5.000 evra!

"Miljanin nastup zove se 'Miksi šou' i traje 45 minuta. Ona pjeva pjesme poznatih pjevača. Nedavno je obradila numeru 'Seksi robot' Mine Kostić, koju je izvodila i u rijalitiju. Snimila je i Stojinu pjesmu 'Idi mami, pa se žali', ali i kaver za numeru 'Wild dances' od Ruslane. Čak je osmislila i koreografije, pa se na bini vrti kao čigra, skače, puzi...", rekao je izvor za domaće medije koji se potom osvrnuo i na atmosferu s njenog nastupa u Hrvatskoj:

Miljana Kulić održala prvi nastup

Miljana Kulić održala prvi nastup

"Toliko je bila vesela, pozitivna, nasmijana, da ljudima u klubu nijednog trenutka nije smetalo njeno falširanje i kreštanje. Naprotiv, doživjeli su njen nastup kao pravi šou-program, pa su sa njom uglas pjevali sve pjesme. Svi su je snimali telefonima, a ona je poslije nastupa otišla u bekstejdž i slikala se sa onima koji su to željeli. Ako ovako nastavi, imaće puno tezgi, jer se vlasnici kluba otimaju da pjeva kod njih, jer privlači veliki broj ljudi, a samim tim im puni džepove".

Pogledajte delić nastupa na kom Miljana meša i pjeva bosa u miniću:


Тагови: