Bivša učesnica Zadruge

Miljana Kulić na "velikoj turneji": Puzi, skače, kite je parama

 • Izvor: mondo
 • 25.05.2023. 13:39

Bivša učesnica Zadruge, Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz rijalitija okrenula se društvenim mrežama gdje se redovno uključuje u lajv, a započela je i muzičku karijeru. Nakon šou programa u Hrvatskoj gdje je bosa miješala u miniću, puzala, a publika je bila oduševljena, zakazala je novi nastup.

Rijaliti veteranka, koja se nedavno našla u centru skandala kada je izjavila da ju je dečko Nenad Macanović Bebica navodno tukao, pa potom sve demantovala, zakazala je tezgu u Austriji i to za čak 5.000 evra!

"Miljanin nastup zove se 'Miksi šou' i traje 45 minuta. Ona pjeva pjesme poznatih pjevača. Nedavno je obradila numeru 'Seksi robot' Mine Kostić, koju je izvodila i u rijalitiju. Snimila je i Stojinu pjesmu 'Idi mami, pa se žali', ali i kaver za numeru 'Wild dances' od Ruslane. Čak je osmislila i koreografije, pa se na bini vrti kao čigra, skače, puzi...", rekao je izvor za domaće medije koji se potom osvrnuo i na atmosferu s njenog nastupa u Hrvatskoj:

Miljana Kulić održala prvi nastup

Miljana Kulić održala prvi nastup

"Toliko je bila vesela, pozitivna, nasmijana, da ljudima u klubu nijednog trenutka nije smetalo njeno falširanje i kreštanje. Naprotiv, doživjeli su njen nastup kao pravi šou-program, pa su sa njom uglas pjevali sve pjesme. Svi su je snimali telefonima, a ona je poslije nastupa otišla u bekstejdž i slikala se sa onima koji su to željeli. Ako ovako nastavi, imaće puno tezgi, jer se vlasnici kluba otimaju da pjeva kod njih, jer privlači veliki broj ljudi, a samim tim im puni džepove".

Pogledajte delić nastupa na kom Miljana meša i pjeva bosa u miniću:


 • 14:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.