Bivša zadrugarka

Miljana Kulić održala prvi nastup

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 20.05.2023. 14:21

Zadrugarka Miljana Kulić sada je i zvanično održala prvi nastup.

Naime, Kulićeva produkciji duguje 100.000 evra i mnogi se pitaju od čega će vratiti, s obzirom da već nekoliko godina zarađuje za život uglavnom od rijalitija, ali izgleda da ona ima plan.

Miljana je nastupila u uskoj haljini i sve vrijeme je igrala, a na repertoaru našle su se pesme od "Wild Dances" po kojoj je trenutno prepoznatljiva, pa do Severine "Moja štikla".

Iako su mnogi igrali, zadrugraka je ipak naišla na mnogo osuda. Međutim, sudeći po snimku, Miljana se i te kako zabavila.

@djordjee.m 🔥🔥🤣 #fyp #fypシ #miljanakulic #miljanakulicstar #miljanakulic👑 #foryoupage #nastup #zagreb #viral #popular #miljanakulicnastup @Miljana Kulić ♬ original sound - Đorđe

Pratite nas i putem Vibera

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.