Звезде Гранда

Мистерија 'нестанка' Ане Бекуте: Нагађа се гдје је пјевачица

 • Извор: Агенције
 • 23.02.2024. 22:02

Вијест да је пјевачица Ана Бекута усљед "настанка" у Звездама Гранда замијењена колегом, Драганом Којићем Кебом и то наредних пет снимајућих емисија, заинтригирала је многе.

Одмах су кренуле спекулације о чему се ту ради и због чега је Ана затражила одсуство, а Челници Гранд продукције укратко су навели да пјевачица из оправданих разлога неће присуствовати наредним снимањима, што је додатно подгријало сумње обзиром да званичног саопштења нема.

О промјенама је почело да се шушка чим је стигла вијест да је водитељка Сања Кужет у другом стању. Нагађања ко би могао да је замијени док је на породиљском одсуству окончао је Саша Поповић потврђујући да је избор пао на Ану Севић.

Будући да је званично саопштење изостало, гледаоци су кренули да спекулишу да није можда неко дуже путовање, породична ситуација или можда одлазак на естетску интервенцију.


Албанци ће вас изненадити, Нијемци шокирати: Шта кажу странци чији је Тесла

Албанци ће вас изненадити, Нијемци шокирати: Шта кажу странци чији је Тесла

Извори блиски фолк звијезди не желе да откривају о чему је ријеч, тек наводе да су разлози Аниног одсуства крајње приватне природе и да нису за јавност, а и њена замјена, Кеба, остао је суздржан.

"Моја драга колегиница и пријатељица Ана Бекута неко вријеме неће бити ту. Нас двоје смо компатибилни по многим музичким питањима, па је стигао приједлог да је замијеним. Бићу ту неко вријеме и то је то", казао је Кеба за домаће медије.

Подсјетимо, умјесто Сање Кужет, која је тренутно на породиљском, поменуто такмичење водиће Ана Севић, а у наредној епизоди која ће се емитовати, умјесто Цеце појавиће се Ивана Петерс, колегиница из њеног тима, будући да је Ражнатовићка била спријечена да дође због прехладе, преноси "Пинк".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.