ATV

Objavila atraktivnu fotografiju

Nikad izazovnija Nataša Bekvalac: Duboki dekolte otkrio dosta toga

 • 18.09.2023. 20:17

Nataša Bekvalac nedavno je objavila atraktivnu fotografiju na Instagramu i time izazvala pozitivne reakcije svojih mnogobrojnih fanova.

Lijepa pjevačica je pozirala u dugoj haljini ispred ogledala, a najjači utisak na korisnike društvnih mreža ostavio je gornji dio kreacije, preciznije rečeno, duboki dekolte koji je dosta toga otkrio.

Tea Tairović

Tea Tairović "zapalila" mreže snimkom: Mazi se po tijelu i ljubi dolare!

"Svako koga sretnete bije neku bitku u životu o kojoj vi baš ništa ne znate. Budite ljubazni. Uvijek", napisala je pjevačica u opisu fotografije na Instagramu.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.