ATV

Српска пјевачица

Откривено колико Александра Пријовић плаћа хотел у Загреб

 • Извор: Мондо.рс
 • 05.12.2023. 14:22

Популарна пјевачица Александра Пријовић (28) до садa је напунила четири загребачке Арене, а преостао јој је још један концерт.

Пријовићева ће бити у Загребу седам дана, а смјестила се у најлуксузнијем хотелу у којем ће платити боравак око 17.000 евра, преноси "Мондо".

"Прија је одсјела у хотелу у самом центру Загреба и, с обзиром на то да пјева пет вечери и због тога мора остати седам дана, за боравак је морала платити око 17 хиљада евра. Из Београда је повела цијелу породицу, али и најближи тим сарадника који је прате на сваком концерту", рекао је неименовани извор из хотела.

Додао је да се пјевачица не воли превише излагати јавности те да ужива у удобности луксузног апартмана. За пјевачицу има само ријечи хвале.


Од сљедеће године очекује се стабилизација цијена

Од сљедеће године очекује се стабилизација цијена

"Зачудио сам се што Александра није као остале пјевачице. Културна је и лијепо одгојена, поштује и цијени све око себе па и нас као особље. Из свог апартмана не излази често, фризери и шминкери долазе код ње и ту је сређују, у Арену иде потпуно намонтирана. Користи 'роом сервице' и нема посебних захтјева, иако воли угађати свима, а посебно свом сину", испричао је извор.

Подсјетимо, Александра је у понедјељак одржала четврти концерт у Арени, а публици припремила бројна изненађења.

Гости су били Јелена Розга, Саша Матић, Лепа Брена и Наташа Беквалац.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.