ATV

Барбара Бобак

Пјевачица оплела по јачем полу: Ако жене не испуњавају критеријуме - пређите на мушкарце

  • Извор: Курир
  • 21.11.2023. 16:21

Пјевачица Барбара Бобак побјеснила је на мушкарце, па им је јавно одговорила на прозивке које упућују женама јер не испуњавају њихове критеријуме.

Пјевачица се огласила на својим друштвеним мрежама, и очитала им лекцију због чега су је фанови подржали.

"Видјела сам гомилу видеа гдје неки мушкарци причају шта жена не смије или смије или како жена треба или не треба да се понаша, како су жене овакве или онакве па сам хтјела да их питам- Да ли ви знате да можете да будете и једни са другима исто?", почела је Бобакова и додала:

"Ако већ жене толико не испуњавају ваше критеријуме ви можете да будете и са мушкарцима, бити геј је океј само се немојте стресирате превише", завршила је пјевачица.

Барбара је надавно открила и шта очекује од мушкарца:

"Мислим да би мушкарац требао да буде поносан на то да његова партнерка буде једнако јака као он и да не зависи од њега и да им фактор посла и успјешности не игра никакву улогу у њиховом односу. Мушкарци који се плји се плаше јаких жена су слабићи, они мене не интересују, нека се плаше", објашњава Бобакова која сматра да жене треба да се супротставе било каквом облику контроле.


(Курир/ Гранд)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм