Пјевачица

Сандра Африка признала да ју је отац шишао на ћелаво када би добила кеца у школи

 • Извор: Гранд
 • 07.06.2024. 08:23

Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу о односу са оцем, те том приликом открила болне детаље из дјетињства.

Она је сада по први пут говорила о дјетињству, али и односу са оцем, који је био нарушен.

– Ја сам могла све код моје маме, само сам морала да јој кажем гдје сам и са ким, а на примјер отац, када добијем кеца у школи, буквално ме је шишао на ћелаво – рекла је на ивици суза Сандра Африка.

Сандра се осврнула и на однос са Милетом Китићем код којег је радила као играчица, и открила да је у моменту када га је питала за помоћ, он промијенио број телефона.

– Ми смо звали Милета Китића и питали га да нас усмјери и да позове Марину и да каже било шта. Рекао ми је да га позовем послије викенда и у недјељу, не да се није јавио, него је промијенио број телефона – рекла је она.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

 • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.