Пророчанство

Саши Поповићу баба Ванга предвидјела губитак дјетета, а ево шта му је рекла кад ће умријети

  • Извор: Блиц
  • 21.04.2024. 14:43

Креативни директор "Гранда", Саша Поповић прије супруге Сузане имао је неколико љубавних веза, а са једном дјевојком чекао је и дијете.

Међутим, једном приликом Саша је говорио о пророчанству баба Ванге, која му је предвидјела да ће изгубити дијете.

Поред тога, рекла му је да ће постати директор велике музичке фирме, да ће умријети у 86. години живота природном смрћу, као и да се неће оженити наредних шест година иако има дјевојку.

- У том моменту моја изабраница била је у четвртом мјесецу трудноће. Питам ја Вангу: "Па како се Ванга нећу оженити када ми је дјевојка трудна", а она ми одговара: "Од те дјевојке нема ништа, нити ће се то дијете родити". Петог јануара сљедеће године нас двоје смо раскинули. Не могу да кажем о коме се ради, али све се одиграло онако како је пророчица казала. Догодило се и то да сам се по њеном пророчанству тек у 48. години оженио Сузаном и крај ње пронашао мир - признао је некадашњи сувласник и директор "Гранд продукције", на којег су баба Вангине ријечи озбиљно утицале.

- Како су године пролазиле све што је рекла почело је да се обистињује. Све више сам схватао значај онога што ми је рекла. Деведест посто ствари је погодила, а будући да остаје оних десет посто за сумњу морам да признам да се надам да се оно за вријеме смрти преварила- казао је кроз смијех Поповић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: