Supruga golmana

Snežana Borjan osula paljbu po djevojkama koje se udaju zbog novca

  • Извор: Курир
  • 24.04.2023. 16:03

Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana, prokomentarisala je djevojke koje su zbog novca u vezama sa sportistima, te istakla da je ona i prije ulaska u vezu sa sportistom imala izgrađenu svoju karijeru.

"Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, da li je to fudbaler, neki drugi sportista ili biznismen. Izgubićete u startu zato što će tu biti ili preljuba ili nezadovoljstvo ili ćete biti zatočeni i zatvoreni u kući da nemate pravo glasa, izlaska itd. Ja sam imala prijateljice koje su meni rekle: 'Kako sad kada si na vrhuncu karijere da se udaš? Pa on nije nešto uspešan'... Ne, mi imamo ljubav! Kada imaš ljubav možeš sve da postigneš", navela je ona.

Inače, Milan Borjan i njegova supruga Snežana važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

"Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske. On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub", objasnila je ona.

Тагови: