ATV

Nina Seničar

Srpkinja u izazovnoj kombinaciji zablistala na dodjeli Oskara

  • Извор: Курир
  • 13.03.2023. 13:34

Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu tradicionalno održana 95. po redu dodjela Oskara, a svečanim tepihom u boji šampanjca prošetala je i slavna Srpkinja Nina Seničar, koja se na ceremoniji pojavila sa svojim suprugom Džejom Elisom.

Najviše nagrada je uzelo ostvarenje "Sve u isto vrijeme", uključujuči i zlatnu statuu za najbolju glavnu žensku ulogu, koja je pripala Mišel Jeo, 60-godišnjoj glumici sa veoma interesantnom životnom pričom.

Zvijezde su se kao i svake godine potrudile da ostave utisak, neke pozitivan, neke negativan, a nakon svečane ceremenije je kao svake godine upriličena "Veniti fer" žurka. Među brojnim poznatim zvanicama, na gala događaju se pojavila i naša Nina Seničar u pratnji supruga Džeja Elisa.

Poznata manekenka, voditeljka i odnedavno glumica, odlučila se za više nego hrabru kreaciju. Zelena haljina sa prorezima na prednjem delu je otkrivala savršene trbušnjake lepe Novosađanke, a bogami i čvrste grudi, budući da nije nosila brushalter.

Kosu je po običaju blago uvila i pustila da joj pada niz ramena, šminka i nakit su bili dikretni, ističući prirodnu Nininu ljepotu. Njen suprug, glumac Džej Elis, sa kojim ima kćerku, odlučio se za nešto manje konzervativni model odjela sa ziperom.

Тагови: