Pjevačica

Tanja Savić dobila starateljstvo nad djecom

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 11.03.2023.16:32

Da život može da se promijeni iz korijena uvjerila se i Tanja Savić, koja je nakon 11 godina braka podnijela papire za razvod prije dvije godine.

Pjevačica je prošla kroz agoniju nakon što je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju.

Dječaci su sada sa majkom u Srbiji, a Tanja otkriva da joj je trebalo mnogo truda kako bi sinove izvela na pravi put.

“I dalje nije sve sjajno i bajno u mom životu. Dugo su mi emocije bile ‘zakopane’, sada izlaze na površinu. Dešava mi se da budem tužna, a da ne znam zašto, nešto me steže. Često plačem kada sam sama”, rekla je Tanja.

Ona je ovom prilikom otkrila i da je dobila starateljstvo nad djecom.

“Što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, ne znam šta bih rekla po tom pitanju. Ne viđa ih. Za svoju djecu bih možda i trpila taj strah i stres samo da su oni srećni, činila bih to i dalje, da je to njihova želja da ga vide, ali mi u zajednici ne možemo da budemo. Tata ih ne zove”, naglasila je Tanja.

Već neko vrijeme kruže priče da je Tanja u ljubavnom odnosu sa fitnes trenerom, a sada je otkrila i da li su ove glasine tačne.

“Ne, ja zaista imam svog fitnes trenera, zove se Nikola, inače je bokser, iz Smedereva je i zaista nema ništa između nas”, rekla je pjevačica.

Međutim, iako još nije pronašla čovjeka svog života, Tanja priznaje da bi željela da pronađe partnera s kojim bi dobila kćerku.

“Voljela bih da imam kćerku, zvala bi se možda Alisa”, rekla je ona.

Tagovi: