Аутобиографске пјесме

Тања Савић открила које нумере описују њен живот

 • Извор: Гранд
 • 05.02.2024. 21:55

Пјевачица и једна од најуспешнијих звезда Гранда, Тања Савић увијек је у медијима истицала да све пјесме које је до сада снимила носе неку причу коју је она доживјела у приватном животу.

Нумере које је објавилау посљедњих неколико година кроз текст приказују живот који је она имала док је била у браку, а и спотови су за њу посебно емотивни.

Како је и сама рекла, пјесме „Сироче“ и „Сине“ су потпуно аутобиографске, а на снимању спота за другу пјесму се и расплакала након неких сцена.

Тања каже да од самог почетка каријере бира пјесме са јаким текстом које носе моћну поруку, а гледа да у тексту нађе и неки дио свог живота како би пренијела емоцију на публику, али и како би сама осетила поруку коју носи нумера.

"Обје пјесме су некако аутобиографске, морам да кажем да све моје пјесме негдје носе дозу биографије. Ја ако не осјетим то да сам преживјела у пјесми, не могу да је отпјевам, као и сви умјетници. Не могу да пјевам нешто што не доживљавам лично, ту и те како има истине", рекла је она и додала:

"Што се тиче пјесме „Сине“, ја бих ставила још много тога ту, али пјесма само траје три минута, имамо то ограничење."


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

  ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Ко те шиша

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.