Starleta

Trudna Soraja Vučelić

 • Izvor: Kurir
 • 23.01.2023.13:48

Kontroverzna starleta Soraja Vučelić je u drugom stanju, pišu domaći mediji.

Naime, starleta je navodno ušla u deveti mjesec i čeka sina.

One navode je potvrdio i izvor blizak Soraji.

"Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim načinom života. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svijet. Vjerujte mi da uživa i da je ne zanima ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama ugasila je društvene mreže i posvetila se porodici“, kaže izvor za "Kurir".

Podsjetimo, Soraja je godinama u stabilnoj vezi, pa je sa svojim partnerom odlučila da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi, a poznato je i da u posljednje vrijeme izbjegava pojavljivanje u javnosti.

 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.