"Сметао им је мој деколте"

Водила јутарњи програм: Како је изгледала Сања Маринковић прије 20 година?

 • 02.04.2024. 15:45

Сања Маринковић данас је једна од најпознатијих водитељки, а иако је сви знају по својој емисији "Магазин ин", мало ко зна да су њени почеци били у информативном програму.

Наиме, Сања Маринковић своју каријеру је започела на РТС и то као водитељка јутарњег програма.

– Радила сам у информативи, водила сам вијести у јутарњем програму, а касније сам радила репортаже јутарњег програма, а онда сам и водила јутарњи програм једно четири, пет година. Када је дошло до смјене власти и када сам ја била водитељ почели су много тога да ми замјерају. Највише да се много смијем у јутарњем програму, јер тадашњи уредници су сматрали да јутарњи програм националне телевизије мора да води неко ко је озбиљан, ко нема тај осмијех кад се упали црвена лампица. То им је сметало. Сметале су им и моје године, то што сам млада, мој обим груди, мој деколте…Свашта им је сметало и видјела сам да то више није довољно добра атмосфера за мене – рекла је Сања недавно за “Блиц Тв”, и додала: 

– Онда је услиједио позив покојног Зорана Предића, који је био уредник једне локалне телевизије у Црној Гори и који је рекао да када се буде вратио у Србију и буде поново имао свој телевизијски канал “ову малу ћу да зовем”. Испоставило се да у том тренутку моја другарица из основне буде његова продуценткиња и она ме је позвала телефоном и рекла да би господин Зоран Предић волио да ми понуди ангажман на “ЈуИнфо” каналу…

Дошла сам и рекао ми је да много воли стил, мој осмијех, темперамент, младост и енергију која исијава када ја водим програм… Рекао ми је “ради шта год желиш” и онда се догодио “Магазин Ин” који постоји толико година. Послије сам прешла и на Тв “Политика”. Онда је услиједио позив “Пинка” који нисам одмах прихватила. Било је вагања, велика телевизија, да ли ће то мени да прија… Била сам врло несигурна. Захваљујући Бошку Јаковљевићу, који ме је препоручио, он ме је звао, дао ми вјетар у леђа, био велики ослонац и то траје толико дуго, пише Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

  ''Емисија: Аграр (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.