ATV

Стаје на луди камен

Жени се Зоран Марјановић

 • Извор: Курир
 • 25.11.2023. 04:00

Зоран Марјановић, супруг убијене пјевачице Јелене Маријановић, ускоро ће стати на луди камен са вјереницом Зорицом.

Док је боравио у затвору он се већ тада распитивао о процедури за женидбу иза решетака, а сада ће то и да реализује на слободи.

Вјенчање је планирано на прољеће сљедеће године:

Зоранов близак пријатељ је потврдио ове гласине:

"Зорица је љубав његовог живота са којом жели да се завјетује пред Богом и народом. Ако све буде онако како су замислили судбоносно да ће изговорити на прољеће сљедеће године. Биће у кругу пријатеља и кумова, али у строгој тајности. Овај пут интиму желе да сачувају само за себе. Зорица је пресрећна и једва чека да постане госпођа Марјановић", казао је он.

И Митровићева је истакла како са Зораном планира да остари.

"Уз њега сам срцем и душом. Заувијек ћу бити с њим и много га волим. Била сам му подршка од првог тренутка. Забољеле су ме неистине у медијима и ријешила сам да откријем истину. Не обазирем се на људе који покушавају да му науде и да га прогласе монструмом и убицом. Велика неправда је учињена над Зораном. Свим силама ћу се борити да докажем да је недужан", рекла је за Зорица за Kурир.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)