Golman Zvezde nakon poraza

Borjan: Moglo je i moralo bolje

  • Izvor: Agencije
  • 15.09.2022.22:22

Utiske poslije poraza Crvene zvezde od Trabzona rezultatom 2:1 u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, iznio je kapiten Milan Borjan.

Tim Miloša Milojevića izgubio je na gostovanju Trabzonu 2:1 (1:0) i poslije dva kola je posljednja na tabeli H grupe Lige Evrope.

– Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta naših individualnih grešaka iz koje smo i primali golove. To ne smije da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje. Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bi se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju – počeo je Borjan.

Svjestan je da je moralo bolje večeras.

– Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas, i još mnogo stvari. Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma – podvukao je Borjan, piše Sportal.