ATV

Дисциплинска комисија

Драконска казна за Нови Пазар – трибине "затворене" до краја фебруара

 • 24.11.2023. 14:55

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ФСС) казнила је Нови Пазар играњем без присуства публике у наредних пет мечева на домаћем терену.

То значи да ће стадион у Новом Пазару бити затворен све до 24. фебруара, а посљедњи меч без навијача биће против Младости из Лучана.

Прије тога угостиће пред празним трибинама Јавор, Радник, Спартак и Црвену звезду.

Дисциплинска комисија ФСС одлучила је да Новом Пазару активира условну казну изречену прије нешто више од мјесец дана. Условна казна је активирана због инцидената на мечу против Партизана, који је иначе игран без присуства публике.

Пазарци су били кажњени затварањем стадиона на двије утакмице и пет условно на годину због једночасовног прекида меча са Војводином, а они су ову санкцију прекршили у дуелу са Партизаном 6. новембра.

Мечу са Партизаном, како је наведено у извјештају делегата, присуствовало је знатно више људи од прописом предвиђеног броја за мечеве без публике – 150, укључујући играче и стручни штаб обје екипе.

Процјењује се да је на трибинама било скоро 500 људи.

Управо су они послије утакмице вријеђали и провоцирали тренера Партизана Игора Дуљаја, а приликом измјене и погрдно скандирали капитену гостујућег тима Бибрасу Натху, пише РТ Балкан.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: 1994 (12+) (Р)

  Серија: 1994 (12+) (Р)

 • 17:50 По свијету са Робертом Дацешином

  'По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:20 Српска кућа (Р)

  ТВ Серијал 'Српска кућа' прати оснивача и чланове Фондације 'Српска кућа', те представнике локалних заједница у којима граде куће за вишечлане, социјално угрожене, породице у Републици Српској.