Selektor Italije

Manćini: Očekivao sam debakl i u prvom meču

 • Izvor: Agencije
 • 15.06.2022. 13:23

Fudbalska reprezentacija Njemačke je u Menhengladbahu ubjedljivo pobijedila aktuelne evropske šampione Italiju rezultatom 5:2 u 4. kolu A divizije Lige nacija.

Selektor "azura" Roberto Manćini izjavio je da mu je teško pao poraz od Njemačke, ali je dodao da vjeruje da je njegov tim na pravom putu, prenose italijanski mediji. 

"Niko ne voli da gubi, posebno ne 5:2, ali je nažalost ovo proces u kojem stvari mogu da pođu po zlu. Branili smo se dosta loše i dozvolili Njemačkoj da se previše razmaše. Na kraju smo uspjeli da reagujemo. Bilo je i pozitivnih stvari", rekao je Manćini. 

Prvi duel Italije i Njemačke završen je bez pobjednika, 1:1. 

"Da budem iskren, mislio sam da ćemo doživjeti težak poraz od Njemačke i u prvoj utakmici u Bolonji. Imamo pet bodova poslije četiri kola. Moramo da prihvatimo da će da bude i prepreka na našem putu, ali moramo da prođemo kroz ovo kako bismo postali jača ekipa. Njemačka je trenutno na višem nivou u odnosu na nas i ogromna je razlika", priznao je selektor Italije.  

On je istakao da vjeruje u svoj tim. 

"Nije sve tako crno. Gnonto je postigao svoj prvi gol i bio je među najboljima na utakmici. Skalvini je bio odličan iako je ušao u drugom poluvremenu. Odlično igra kao štoper i kao vezni fudbaler. Naučili smo da možemo da se branimo sa trojicom igrača, ali postoje i sistemi koji nisu 4-3-3. Bilo je dosta pozitivnog u našoj igri iako smo doživjeli težak poraz", dodao je Manćini. 


(FOTO: Tanjug/AP) 


 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.