ATV

Младен Цвјетиновић

Млади репрезентативац БиХ честитао Орловима пролаз на ЕУРО, па морао да се правда

 • 20.11.2023. 13:33

Млади репрезентативац БиХ Младен Цвјетиновић честитао је селекцији Србије на пласману на ЕУРО 2024, да би послије бројних негативних коментара навијача морао да објасни свој поступак.

Цвјетиновић игра за њемачки Инголштат, рођен је у Берлину 2003. године и прве фудбалске кораке направио је у Херти заједно са српским репрезентативцем Лазаром Самарџићем.

– Ћао, народе, како сте малоприје приметили, поставио сам на Инстаграм да се Србија пласирала на Еуро. Нисам тим сторијем ништа лоше мислио, то ми није била намјера. Будући да имам фамилију у Србији, као и по цијелој бившој Југославији, и будући да је Лазар Самарџић, с којим сам одрастао у Берлину и који игра за Србију, мој добар пријатељ, хтио сам да му честитам – написао је Цвјетиновић и наставио:

“Kако сам примијетио по друштвеним мрежама, моја честитка је иритирала људе. Зато желим да објавим да дајем 100 посто од себе за нашу земљу БиХ и репрезентацију и да је волим. Нисам хтио никога да изнервирам. Желим вам лијепо вече. Ваш Младен”, закључио је момак из Берлина, преноси 24седам.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.