Liga Evrope

Pogledajte sav jad Zvezdine odbrane

 • Izvor: ATV
 • 03.11.2022.20:58

Crvena zvezda završila je svoje učešće u evropskim takmičenjima za ovu sezonu.

Bez imalo ustručavanja može se reći da je tome kumovala odbrana Zvezde u meču protiv Monaka. Ako je uopšte odbrana i postojala s obzirom na amaterske greške koje su pravili pred svojim golom.

Sve je krenulo već u petom minutu kada je Milan Borjan nerazumno i bespotrebno istrčao sa gola kao "muva bez glave" i poklonio gol Monaku.


Nastavilo se drugim golom Kneževa. Veliku grešku napravio je štoper Nemanja Milunović. Poslije jednog centaršuta, Milunović je relativno laganu loptu glavom vratio na ivicu kaznenog prostora, pravo do fudbalera Monaka.

Biio je to Diata, koji je odmah proslijedio loptu do Kevina Volanda, koji je preciznim udarcem postigao svoj drugi gol.

Treba istaći i da mu niko nije izašao na blok, tako da je imao idealnu situaciju i mogao je da bira gdje će šutirati.


Treći gol Monaka je isto tako priča za sebe i ide na dušu Zvezdine odbrane.

U 50. minutu šlag na tortu kada su u pitanju Zvezdine greške stavlja Milan Rodić. Golovin je odlično prošao po desnoj strani, prebacio Borjana, a onda je Rodić koji je bio u naletu katastrofalno reagovao postigao autogol. Želio je vjerovatno da izbaci loptu u korner, ali na načinu na koji ju je zakucao u sopstvenu mrežu pozavidjeli bi mu i najbolji napadači svijeta.


Igrao se 87. minutu kada je odbrana Zvezde još jednom olako ispala iz igre. Previše lako je to izgledalo i sve je počelo (još jednom) od nevjerovatnog Enrikea koji je čitavu desnu stranu odbrane Zvezde izbacio pasom ka Jakobsu, a ovaj je produžio ka Folandu koji tako stiže do svog het-trika.

Ruku na srce, kod posljednjeg gola treba uzeti u obzir da je Zvezda igrala znatno bolje u drugom poluvremenu te da su se igrači istrošili, pa ovaj ispad odbrane i ne treba toliko uzimati za zlo. Ali, kod prva tri gola Monaka zaista nema objašnjenja.


 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.