Kapiten fudbalera Srbije

Tadić: Vi samo treba da se opustite i uživate

 • Izvor: sportklub.rs
 • 28.09.2022.11:40

Dušan Tadić je kao pravi kapiten vodio Srbiju do nove velike pobjede i potvrde na međunarodnoj sceni.

Najbolji srpski fudbaleri pobijedili su Norvešku u Oslu sa 2:0 u odlučujućem meču u grupi i obezbijedili plasman u elitnu A diviziju Lige nacija. 

"Da, važna pobjeda. Znali smo da je ovo jedna utakmica, jedno finale i da nam samo pobjeda igra. Mislim da smo se od početka tako postavili, oni su imali jednu šansu na početku prvog poluvremena, posle toga mislim da smo uspostavili našu igru i onda je sve bilo lakše. I eto taj prvi pogodak je došao kao plod brze igre našeg tima. Mislim da je to model kako bi trebalo da igramo“, rekao je poslije meča Dušan Tadić.

Kapiten "Orlova" je u akciji kod drugog pogotka proigrao mladog Ilića iako je na trenutak možda izgledalo da je mogao odmah da proslijedi loptu do Mitrovića. Pokazalo se da je on to bolje vidio, jer je Ilić asistirao Mitroviću za taj pogodak.

"Pa, normalno, ja sam to već vidio, već se to desilo u mojoj glavi, tako vi samo treba da se opustite i uživate“, poručio je uz osmijeh Tadić.


(FOTO: Tanjug/AP)


 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.