Odlučeno na Kongresu FIFA

Zeljković čestitao Infantinu na novom mandatu predsjednika FIFA

 • Izvor: ATV
 • 16.03.2023. 11:31

Đani Infantino i u naredne četiri godine biće predsjednik krovne kuće svjetskog fudbala, odlučeno je na 73. kongresu FIFA.

Na izborima svjetske fudbalske organizacije u Ruandi, Infantino nije imao protivkandidata, a u Kigaliju je prisustvovao i prvi čovjek Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković. On je čestitao Infantinu na novom izboru. Odlazak u Ruandu iskoristio je i da obavi niz sastanaka.

"Koristim priliku još jednom da čestitam izbor za mjesto predsjednika FIFA-e gospodinu Infantinu. Sam boravak na kongresu je bio konstruktivan. Obavio sam niz sastanaka sa predsjednicima nacionalnih asocijacija ovdje u Ruandi. Razgovarali smo o unaprijeđenju fudbala u našoj regiji, o modelima koje treba da razvijamo u narednom periodu i ideje koje možemo implementirati, sve u svrhu poboljšanja i razvoja fudbala na našem području. Takođe, istakao bih da je sam boravak u Ruandi izuzetno prijatan, te da nosimo dobre utiske iz Afrike", poručio je Zeljković.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.