Argentina

Mesi i ekipa mogli ostati bez glava - spasio ih Otamendi

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 20.12.2022. 13:01

Iako su bili u pitanju rani jutarnji časovi, Buenos Ajres nije spavao po dolasku fudbalske reprezentacije Argentine u domovinu i navijači su se u velikom broju okupili na ulicama kako bi pozdravili svoje svjetske šampione.

Lionel Mesi i ekipa su od aerodroma krenuli ka prostorijama Saveza, gdje će najprije malo odmoriti prije onog velikog slavlja koje slijedi, a u međuvremenu su "završili" u autobusu sa otvorenim krovom.

Upravo tokom putovanja moglo je da dođe do velike tragedije, jer su Mesi, Rodrigo de Pol, Leandro Paredes, Anhel di Marija i Nikolas Otamendi odlučili  da sjede na dijelu autobusa koji je izdignut. Tačnije - na samom krovu, piše "Telegraf.rs".

Naime, niko od fudbalera nije primijetio niske kablove koji su visili, sve dok Otamendi u posljednjem trenutku nije ugledao potencijalnu opasnost i "brzinom munje" rekao je saigračima da se sagnu.

Zanimljivo, Paredes je čak ostao bez kačketa - što nije ništa u poređenju s onim što bi moglo da im se desi. Bukvalno su mogli da spadnu sa krova.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina