Regionalna liga

Bokseri Slavije nastavljaju pohod na šampionsku titulu

 • Izvor: ATV
 • 16.12.2022.20:00

Boksere Slavije, za vikend, u lozničkom „Lagatoru“ očekuje nastavak regionalne lige. Raduje ih, kažu, dobra forma, a cilj je zadržati mjesto u vrhu tabele.

"Ciljamo na prvo mjesto. Prvo želimo da uđemo u plej-of, a onda idemo dalje. Cilj nam je titula, nemamo šta da tražimo u regionalnoj ligi ako ne želimo da budemo najbolji", ne krije ambicije Leo Cvitanović, bokser Slavije. 

U dobar rezultat uvjeren je i Stefan Čajić, povranik u redove BK Slavija.

"Vratio sam se da boksujem za Slaviju. Boksovaću u Loznici protiv jednog od najboljeg hrvatskoih boksera, Luke Brkljačića, nadam se pobjedi, pa ćemo vidjeti dalje", poručio je Čajić.

Čast Slavije u Loznici braniće 12 boksera. Sitni problemi sa povredama nisu poremetili plan priprema za predstojeći izazov, a stručni štab uvjereva da ekipa može da nastavi seriju dobrih rezultata. 

"Kada je BK Slavija ušao u regionalnu ligu poslije 10 godina od nekog ozbiljnijeg takmičenja, svi su smatrali da smo mi autsajderi, ali trenutno smo na trećoj poziciji i krenuli su svi da nas respektuju. Sada smo ozbiljni kandidat za šampionsku titulu", ističe trener BK Slavija, Vladan Kljajić.

Želja da se domognu šampionske titule jača je i od finansijskih poteškoća sa kojima se klub još uvijek suočava, pa je Dalibor Petković, predstavnik Slavije za regionalnu ligu zavukao ruku u sopstveni džep.

"Mi nismo smjeli ništa da prepustimo slučaju pa sam iz svog džepa spremio 15.000 KM kako bismo otišli na ovo takmičenje. Znamo naš cilj, to je titula, naš entuzijazam nas nikada ne napušta i smatram da ćemo uspjeti" , rekao je Dalibor Petković, predstavnik BK Slavija za regionalnu ligu

Nakon četiri etape regionalne lige vodeća je ekipa Loznica sa 76 osvojenih bodova, 57 imaju bokseri Novog Pazara, a dva manje ekipa banjalučke Slavije.

Tagovi:
 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.