Prvenstvo Republike Srpske

Derbi u sjedećoj odbojci pripao OKI Banjaluka

 • Izvor: ATV
 • 26.05.2023. 12:39

U odličnoj utakmici 13. kola Prvenstva Republike Srpske, odbojkaši OKI "Banja Luka" savladali su rezultatom 3:1 odličnu ekipu i glavnog konkurenta za titulu OKI "Doboj".

Dobojlije su sjajno otvorile meč i za 14 minuta briljantnom igrom osvojili prvi set. Banjalučani se bude u drugom setu, ubacuju u veću brzinu i izjednačavaju rezultat!

Treći i četvrti set, prošao je u blagoj dominaciji banjalučke ekipe koja je zasluženo slavila sa 3:1 u setovima. 

"Odigrali smo fantastičnu, neizvjesnu i mušku utakmicu, dostojnu derbija u sjedećoj odbojci. Posebno mi je drago da smo se vratili nakon prvog seta, gdje nas je rival zaista pregazio kvalitetnom igrom. Ponosan sam na momke, jer su dali svoj maksimum kada je bilo najpotrebnije", rekao je Dragan Đuran, kapiten OKI "Banja Luka" 

Radomir Bojić, jedan od istaknutijih pojedinaca OKI "Doboj" rekao je: 

"Čestitam OKI "Banja Luka" na fer i korektnoj igri. Zasluženo su pobijedili u utakmici, koja je, čini mi se ključ ovogodišnje prvenstvene trke. Imali smo i mi svoje šanse, ali rival je večeras bio bolji." 

Zadovoljstvo zbog pobjede nije krio Draško Madžar, trener OKI Banjaluka.

"Ostaje nam još jedno kolo Prvenstva Republike Srpske, a zatim se u potpunosti okrećemo Evroligi koja će se održati u italijanskom Fermu od 15-20. juna ove godine. Današnja utakmica nam je ujedno bila i jedna od ključnih prilika za provjeru forme. Danas je bio praznik odbojke, "sukob" dva podjednaka rivala. Čestitam protivniku na odličnoj utakmici, a svojim momcima na zasluženoj pobjedi", rekao je Draško Madžar, trener OKI "Banja Luka

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.