ATV

Amerikanac Zajon Klark

Ovaj momak je nevjerovatan: Rvač rođen bez nogu debitovao u MMA!

 • Izvor: Telegraf
 • 20.12.2022. 12:11

Amerikanac Zajon Klark dodao je još jedna nevJerovatan podvig u svom životu, jer je kao osoba koja je rođena bez nogu uspela da upiše svoj debi u MMA!

Klark ima 25 godina i svojevremeno je bio rvač, a sada je ušao u istoriju MMA tako štro je postao prva osoba koja je bez nogu pobijedila sposobnog protivnika. On je u subotu u San Dijegu dobio Judžina Mareja, i to jednoglasnom odlukom sudija.

Klark je inače rođen sa sindromom kaudalne regresije, poremećajem koji otežava razvoj donje polovine tIJela. Međutim, prije svog MMA debija je jasno rekao da će nastaviti da prkosi izgledima i dokaže da ne postoji ništa što ne može da uradi.

Pored toga što je trenutno ušao u MMA, gde se takmičio na turniru Gladijator Čelendž, Klark trenira rvanje za Olimpijske igre 2024. godine. Takođe, želja mu je da završi trku u invalidskim kolicima na Paraolimpijskim igrama.


Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.