ATV

Шефилд

Појавио се узнемирујући снимак смрти хокејаша: Да ли је намјерно ударен?

  • Извор: Агенције
  • 17.11.2023. 18:43

Незапамћена трагедија потресла је свијет спорта након што је хокејаш Адам Џонсон преминуо због повреде задобијене током утакмице у Енглеској, а сада се појавио и снимак на којем се види како му је ривал клизаљком пререзао врат.

Адам Џонсон (29) изгубио је живот на најбруталнији могући начин док је играо за своје Нотингем Пантерсе против Шефилд Стилерса у Елитној хокејашкој лиги Енглеске.

Полиција јужног Јоркшира саопштила је да је у уторак ухапшен осумњичени за убиство из нехата јер је утврђено да је Џонсон преминуо од посљедица смртоносне повреде врата.

Испоставило се да је ријеч о хокејашу Мету Петгрејву, који је задржан у притвору.

Да ли је управо срушен велики мит о женском полном органу

Да ли је управо срушен велики мит о женском полном органу

Ипак, снимак који се појавио баца сјену на цијели случај и многи су истакли сумњу да не дјелује баш да је све било случајно и да је Петгрејв намјерено подигао ногу.

Застрашујућим сценама је присуствовало 8.000 гледалаца у дворани, а 29-годишњи хокејаш је превезен у болницу гдје је одмах проглашен мртвим. Утакмица у Шефилду никада није настављена.

Пошто је дворана била испуњена, а меч био у директном ТВ преносу, играчи обје екипе одмах су формирали обруч око Џонсона како нико не би свједочио застрашујућим сценама.

Дворана је одмах испражњена, али након свега појавио се ужасан снимак који је згрозио све.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм