ATV

Jedinstveni i neponovljivi

"Zlatna generacija" banjalučkog rukometa na okupu - sjećanja na uspjehe ne blijede

 • Izvor: ATV
 • 01.06.2023. 20:25

Bili su jedinstveni i neponovljivi, a rukometni svijet i dalje pamti njihov neprolazni šarm.

Proteklo je vode Vrbasom, priča se prenosila s koljena na koljeno, a konačno se „zlatna generacija“ banjalučkog rukometa okupila u svom gradu. Pristigao je iz Dohe i Nebojša Popović, nekada rukometaš, a potom hirurg svjetskog glasa. Nakon trideset godina zakoračio je u dvoranu Borik, zajedno sa onima s kojima je ostao prijatelj za sva vremena.

Rukomet ih je spojio za sva vremena, a to što ih je život odveo na različite meridijane, nije bila prepreka prijateljstvu. Ima i decenija kako su odlučili da se bar jednom godišnje sretnu i prisjete se onih svojih zlatnih dana, kada su u dresu Borca i reprezentacije Jugoslavije bili strah i trepet za Evropu i svijet. 

Naredna tri dana, zlatna generacija banjalučkog rukometa, uživaće u gradu na Vrbasu,  koji nikada nije i neće zaboraviti sve ono što su uradili na terenu i što su bili među onima koji su najzaslužniji što se danas naziva gradom sporta.

Tagovi:
 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program