Igraće na Rolan Garosu

Jedna od najprovokativnijih teniserki oslobođena sumnje za namještanje mečeva

 • Izvor: Agencije
 • 25.05.2023. 13:30

Ruska teniserka Jana Sizikova igraće na Rolan Garosu, pošto je oslobođena sumnje u namještanje mečeva, izjavio je njen advokat Frederik Belo, prenosi AP.


Skandal na Rolan Garosu: Teniserka uhapšena zbog namještanja mečeva!

Skandal na Rolan Garosu: Teniserka uhapšena zbog namještanja mečeva!

Sizikova je, podsjetimo, uhapšena tokom Rolan Garosa 2021. godine zbog sumnje da je učestvovala u namještanju meča u dublu.Ovako vještačka inteligencija vidi najboljeg tenisera svijeta (FOTO)

Ovako vještačka inteligencija vidi najboljeg tenisera svijeta (FOTO)

- Sizikova, koja je oduvijek tvrdila da je nevina, stoga je definitivno oslobođena svake sumnje. Čitav slučaj je zatvoren u aprilu s obzirom na to da krivični postupak nije mogao da bude pokrenut, jer se ne mogu potvrditi činjenice za koje je Sizikova optužena - izjavio je Belo.

Šokantne vijesti: Nadal propušta Rolan Garos, ispada iz TOP 100

Šokantne vijesti: Nadal propušta Rolan Garos, ispada iz TOP 100

Tužilaštvo u Parizu saopštilo je tada da je ruska teniserka uhapšena "za sportski mito i organizovanu prevaru" i da su ta djela vjerovatno počinjena u septembru 2020. godine tokom trajanja Rolan Garosa.

Kratko je bila u pritvoru i demantovala je sve navode tužilaštva u Parizu. Ruska teniserka se trenutno nalazi na 50. mjestu WTA lista u dubl konkurenciji.

(Foto: Instagram)

 • 14:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.