ATV

Ovo niste mogli da vidite u prenosi

Ponos i osmijeh: Pogledajte Đokovićev izraz lica dok je pisao "Kosovo je srce Srbije"

 • Извор: Телеграф
 • 31.05.2023. 11:23

Novak Đoković je pred cijelim svijetom poručio "Kosovo je srce Srbije" nakon pobjede na Rolan Garosu i poslao apel da se zaustavi nasilje koje se ovih dana događa nad Srbima na sjeveru Kosmeta.

Njegova poruka oduševila je Srbe na Kosmetu, kojima je ovih dana najteže, ali je izazvala i revolt Albanaca zbog izrečene istine, pa su se tako javili brojni ministri i sportski predstavnici tzv. Kosova koji su kritikovali Novaka, a čak se oglasila i francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera, koja je poručila da je Novakov gest neprikladan i upozorila ga da to ne smije da se ponovi.

Francuska ministarka napala Đokovića: Njegov poziv na mir nazvala militantnim

Francuska ministarka napala Đokovića: Njegov poziv na mir nazvala militantnim

Ali, Novak je i na konferenciji srpskim medijima, poslije meča poručio da je odlučan i je to uradio bez ustezanja i da je to najmanje što je mogao da uradi.

Ovo se već graniči sa zdravim razumom: Novi sramni napad na Đokovića!

Ovo se već graniči sa zdravim razumom: Novi sramni napad na Đokovića!

Interesantno, u TV prenosu se nije vidjelo šta je Novak napisao na kameri, jer TV prenos ide sa 10 sekundi zakašnjenja, da bi reditelji mogli da izaberu šta će pustiti, a šta ne ukoliko im se nešto ne svidi. A Novakova poruka im se očigledno nije svidjela.

Ali, pošto je bilo mnogo srpskih medija u Parizu, poruka je brzo dospjela do javnosti, a ubrzo i do svih svjetskih medija.

Rolan Garos izdao saopštenje zbog Đokovićeve poruke o Kosovu

Rolan Garos izdao saopštenje zbog Đokovićeve poruke o Kosovu

Mnogi zbog reditelja prenosa nisu mogli da vide momenat kada Novak piše poruku na kameri, ali su mnogi svjetski mediji dobili agencijski snimak na kojem se vidi i taj momenat, pa sada možete vidjeti sa kojim ponosom i osmijehom na licu je to učinio.

Pogledajte to i sami u priloženom snimku: • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.