"Pjesma, bakljada, navijanje"

Aleksandar Atanasijević za ATV: Oproštaj od Peruđe pamtiću do kraja života

  • 28.04.2021. 20:32

Pjesma, bakljada, navijanje, tako je izgledao oproštaj navijača Peruđe od srpskog odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, koji je odlučio da promijeni sredinu poslije punih osam godina. U razgovoru za ATV jedan od najboljih svjetskih korektora poručio je da će minulu noć pamtiti do kraja života, a italijanski klub uvijek nositi u srcu.    

"Bez obzira na moju vezanost sa klub i blizak odnos s navijačima nisam očekivao ovakav oproštaj, s obzirom na kovid mjere u Italiji. Samim tim mi sve znači mnogo više. Ovo je jedna od uspomena koju ću pamtiti do kraja života", rekao je Atanasijević.  

Prethodna sezona bila je jedna od najtežih za Atanasijevića, koji se prvo oporavljao od operacije koljena, a onda imao problema i sa korona virusom. Bio je i u nemilosti trenera, koji mu je davao šansu na kašičicu. Karijeru nastavlja u poljskom Belhatovu, za koji je igrao od 2011. do 2013. godine. 

"Imao sam želju da se vratim u poljsku ligu. Tu je i selektor Slobodan Kovač, što dovoljno govori o ambicijama kluba za novu sezonu. Jedva čekam da se dokažem u klubu, kao i našim navijačima. Uzbuđen sam", izjavio je Atanasijević. 

Atanasijevića već u ponedjeljak očekuje reprezentativno okupljanje i početak priprema za nastupe odbojkaša Srbije u Svjetskoj ligi, koja će ove godine biti odigrana u italijanskom Riminiju. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм