Liga šampiona

Atletiko i Lacio domaćini Čelsiju i Bajernu

  • 23.02.2021. 10:25

Nakon što su prošle sedmice odigrane prve četiri utakmice osmine finala fudbalske Lige šampiona, u naredna dva dana su na programu i preostale četiri.

Atletiko će u Bukureštu večeras dočekati Čelsi, jer Englezi ne mogu da uđu u Španiju zbog novog soja virusa korona, dok će Lacio u Rimu ugostiti ekipu Bajerna iz Minhena, aktuelnog vladara evropskog i svjetskog fudbala.

Bez obzira što će se dvoboj Španaca i Engleza igrati na neutralnom terenu, gledalaca svakako nema, Atletiko je favorit u okršaju sa londonskim "plavcima".

Madriđani dominiraju španskim fudbalom ove sezone i ubjedljivo vode na tabeli, čak i pored poraza od Levantea na svom terenu za vikend.

Čelsi je ove sezone igrao toplo-hladno, pa je na kraju smijenjen Frenk Lampard, a doveden doskorašnji trener Pari Sen Žermena, njemački stručnjak Tomas Tuhel i pod njegovim vođstvom, tim iz Londona još ne zna za poraz.

Čelsiju" ide na ruku i činjenica da nikad nisu poraženi od "Atletika", kada su gostovali španskom timu. "Atletiko će sada biti formalni domaćin, jer se meč igra na Nacionalnom stadionu u Bukureštu, ali kao domaćini nemaju poraz u 13 posljednjih utakmica u Ligi šampiona.

Lacio će biti na velikom iskušenju na Olimpijskom stadionu u Rimu, jer mu u goste stiže tim koji je osvojio sve što se moglo osvojiti u klupskom fudbalu, u jednoj sezoni - Bajern.

Rimljani ove sezone nemaju poraz kao domaćini u Ligi šampiona, ne blistaju u Seriji A, ali igraju napadački i dopadljiv fudbal, tako da bi u ovoj utakmici moglo da se vidi dosta golova.

Bavarski fudbalski gigant je vrlo ubjedljiv ove sezone u Ligi šampiona, ali nakon nedavnog osvajanja titule svjetskog klupskog prvaka, u dva kola Bundeslige su uzeli samo bod i to kod kuće protiv Arminije 3:3, dok su za vikend izgubili u Frankfurtu od Ajntrahta 1:2.

Oba susreta počinju u isto vrijeme, od 21.00 čas.

Posljednje dvije utakmice osmine finala su na programu u srijedu, 24. februara, takođe od 21.00 čas, a sastaće se Atalanta - Real Madrid i Borusija Menhengladbah - Mančester Siti.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм