Trener Igokee

Bajić: Nema srećnijeg čovjeka od mene

  • 26.01.2021. 20:48

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je svojim igračima na plasmanu u narednu fazu FIBA Lige šampiona.

Aleksandrovčani su izborili prolazak uprkos porazu od Turk Telekoma, jer je Hapoel izgubio od Limoža u Francuskoj.

"Rekao sam igračima prije utakmice da ne treba da gledamo na meč Limož-Hapoel, nego da odradimo svoj dio posla. Bili smo pošteni, dali sve od sebe i pogledala nas je sreća te smatram da je plasman u TOP 16 ogroman uspjeh za nas. Gledajući s kim smo bili u grupi, čestitam momcima, stručnom štabu i upravi na plasmanu u narednu fazu. Hvala svima koji nas podržavaju i prate", rekao je Bajić. 

Osvrnuo se i na tok utakmice, naglasivši da je ekipa od samog početka znala da ih očekuje težak posao. 

"Pokušali smo da ih usporimo i uvedemo u naš ritam u prvom poluvremenu, ali nismo u tome uspjeli. U drugom su neke stvari dosta bolje izgledali. Čak smo u jednom trenutku uspjeli da dođemo i do preokreta. Ipak, nestalo nam je koncentracije, ali i sreće".

Igokea je prošla dalje sa tri pobjede i tri poraza kao druga u grupi iza Turk Telekoma. Iza je ostao bivši šampion Evrope Limož koji je u posljednjem kolu odigrao pošteno i takmičarski iako nije imao šanse za prolaz. U TOP 16 fazi ponovo se prave četiri grupe po četiri ekipe, žrijeb će odlučiti s kim će igrati Igokea, a takmičenje se nastavlja početkom marta. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм