Prozivka u OKK Borac

Banjalučani najavili novi pohod ka Ligi BiH

  • 03.09.2018. 20:21

Banjalučani su prošle sezone stali na korak od povratka u Ligu BiH pa pred početak nove, u nešto drugačijem ruhu, najavljuju novi pohod ka eliti. Povratnik u OKK Borac je trener Dragan Mičić koji je danas obavio prozivku igrača. U radu će mu pomagati bivši evroligaš Marko Ščekić koji će i igrački pokušati da pomogne ekipi što bi donijelo potpuno novu dimenziju Banjalučanima.

"Zbog ljudi u Upravi, Tibora Florijana i Marka, koji su bili moji igrači, prihvatio sam ovu ponudu. Posao neće biti lak, ambicije kluba i moje moraju da se poklope, da napadnemo Ligu BiH," rekao je Mičić.

Šćekić poručuje da ga je motivisao entuzijazam aktuelne uprave, ali i saradnja sa Mičićem koja datira još od njegovih početala.

"Poslije 14 godina vraćam se u Borac. Tu sam da pomognem treneru i mladim momcima iskustvom i znanjem koje sam stekao. Igrački, vjerovatno ću pomoći u drugom dijelu sezone, ali to dosta zavisi od mog tijela. Moram polako da se uvodim kako bi izbjegli povrede," rekao je Šćekić.

Borac za sada nije mnogo mijenjao sastav. Otišao je centar Jovica Kecman u bijeljinsku Budućnost, a u tim se vratio Andrej Tomić, poslije epizode u Španiji. Konkurenciju na spoljnim pozicijama pojačanje Mirko Ljuboja, pridošlica iz mrkonjićke Mladosti. Postoji mogućnost da Borac potpiše još nekog igrača, a sve zarad, konačnog cilja, napada na Ligu BiH koja se u Banjaluci čeka od 2013. godine.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)