Španski mediji

Barselona prodaje Rakitića

  • 01.04.2019. 21:58

Barselona i hrvatski fudbaler nisu mogli da postignu dogovor o plati igrača, s obzirom na to da Španci ne žele da pristanu na povećanje plate, koje Rakitić očekuje.

Barselona nema namjeru da produži ugovor hrvatskom fudbaleru Ivanu Rakitiću, koji traje do 2021. godine, prenose španski mediji.

Prethodnih dana pisalo se o tome da fudbaler uživa puno povjerenje trenera Barselone, ali sada se navodi da su Španci otvoreni za prodaju Hrvata.

Priče o tome da je španski gigant dogovorio Rakitićev prelazak u Pari Sen Žermen za 90 miliona evra, demantovao je sam igrač. Za veznog fudbalera zainteresovani su brojni klubovi, između ostalih i Čelsi i Inter.

Kako se navodi, Barselona i hrvatski fudbaler nisu mogli da postignu dogovor o plati igrača, s obzirom na to da Španci ne žele da pristanu na povećanje plate, koje Rakitić očekuje.

Hrvatski reprezentativac potpisao je za Barsu 2014. godine i od tada osvojio tri titule u nacionalnom prvenstvu, kao i jedan trofej Lige šampiona.

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм